Ce intelegem prin natural

Pentru ca sunt 100% naturale, produsele noastre de ingrijire personala contin numai ingrediente naturale.Plantele sunt printre cele mai bogate surse de sanatate ale naturii, oferindu-ne vitamine, minerale, antioxidanti etc De la ele avem uleiurile si unturile vegetale, uleiurile esentiale( care preiau minunatele arome ale plantelor), florile, frunzele sau extractele.Folosim toate aceste adevarate surse de sanatate in produsele noastre, fara alte adaosuri sau modificari ale starii lor naturale tocmai pentru a nu le afecta calitatea si proprietatile atat de benefice.

Produsele cosmetice conventionale, usor de folosit, parfumate, cu termene de valabilitate mari, vin “la pachet” cu folosirea conservantilor, colorantilor si a altor substante sintetice.

Pielea, cel mai mare organ al corpului omenesc, absoarbe o foarte mare parte din produsul cosmetic aplicat.Traim intr-o epoca in care suntem responsabili pentru siguranta noastra.Citind cu atentie etichetele produselor, putem opri ingredientele toxice sa intre in corpul noastru. Un produs cosmetic natural inseamna un produs realizat nu cu, ci din ingrediente naturale si metode simple de preparare.

Ca ingrediente de origine animala, singurele folosite sunt cele apicole, pentru ca extraordinarele lor proprietati sunt de neinlocuit ( ne referim la propolisul vindecator, la mierea bogata in vitamine, minerale, cu rol antiinfectios la polenul tonic si hranitor, sau la ceara ce proprietati antiinflamatorii si emoliente).Faptul ca suntem producatori romani suntem mandri sa folosim ingrediente romanesti.

Convingerea noastra este ca natura ne ofera tot ceea ce avem nevoie pentru a ne pastra frumusetea, tinereatea si sanatatea pielii.

intelegem.png

Naturale


Comparatie 0

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste