Pastreaza-ti frumusetea in mod natural!

despre.png

Acesta este conceptul de la care am inceput sa manufacturam primele produse cosmetice naturale in 2010 .

Am pornit spre o industrie in care numele, imaginea si reclama nu completeaza ci definesc produsul cosmetic, o industrie in care ni se vinde detergent in mai multe forme, iar continutul produsului trebuie se fie cat se poate de ieftin pentru ca pretul final sa poata sustine uriasele costuri legate de publicitate. In acest cadru “primitor” ne-am propus sa oferim celor care, ca si noi, si-au propus sa evite substantele sintetice, produse cosmetice care sa fie intr-adevar benefice pentru piele, transparente in ceea ce priveste ingredientele din continut, si nu in ultimul rand, sanatoase si 100% naturale.

Toate produsele noastre sunt manufacturate numai din ingrediente naturale. Niciunul din ingredientele folosite nu contin niciun fel de aditivi care au fost declarati daunatori atat pentru sanatatea noastra cat si pentru mediul inconjurator cum ar fi parabenii, SLS, propylene glycol sau alte petrochimicale ( ca sa mentionam doar cateva).Folosim ca si arome numai uleiuri esentiale, iar culoarea produselor este cea naturala ( nu adaugam niciun fel de coloranti).

Îți garantăm că niciun animal nu a trebuit să sufere în procesul de fabricare al produselor noastre.

Inainte de a fi comercializat, fiecare produs cosmetic manufacturat sub marca noastra a fost testat din punct de vedere dermatologic, bacteriologic si microbiologic, conform reglementarilor UE in laboratoare acreditate, si declarat apt pentru siguranta sanatatii.

despre.png

Naturale


Comparatie 0

Nu sunt produse

To be determined Transport
0,00 lei Total

Plateste